12 мая 2016 г., 10:04

Никога 

  Поэзия
303 0 1

Нека никога децата наши

не видят как родителите плачат.

И нека родителите не усетят

вкуса на сълзите...

Пролети за децата свой.

Животът е бездънна яма!?

Яма изпълнена с капани,

които карат ни да бъдем хора.

Но също и души тъй лесно нараними,

нараними до болка.

Знам, че сме големи скептици...

И знам че сълзите са част,

част от живота.

Но нека не бъдем скептици...

Дано все по малко използваме 

тази услуга.

Нека никога децата наши

не видят как родителите

плачат.

 

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря на всички прочели моят стих.За мен е удоволсвие че бях с вас.
Предложения
: ??:??