Нека никога децата наши
не видят как родителите плачат.
И нека родителите не усетят
вкуса на сълзите...
Пролети за децата свой.
Животът е бездънна яма!?
Яма изпълнена с капани,
които карат ни да бъдем хора.
Но също и души тъй лесно нараними,
нараними до болка.
Знам, че сме големи скептици...
И знам че сълзите са част,
част от живота.
Но нека не бъдем скептици...
Дано все по малко използваме
тази услуга.
Нека никога децата наши
не видят как родителите
плачат.
© Ангел Todos los derechos reservados