18 апр. 2007 г., 14:07

Никога не те предадох... 

  Поэзия
840 0 1
 

Аз на шега не съм те изстрадала,
а всяка сълза с болка изплакала.

Аз мечтите си, не съм ги измислила,
и не напразно тебе съм чакала.

И през бури много съм преминала,
много завист съм видяла,
но никога не съм те предала...

И най-силно съм тебе желала.

Борила се, плачела, кървяла,
раните със сол ми ти поливаше,
крещяла от болка и обида,
но се изправяла и сама успяла!

Сега от живота си вземам всичко,
дето по тебе съм затрила.
Сега мечтите ми  реалност - нечакана,
и всяка болка съм изтрила.

Сега живея без да мисля,
какво ще бъде утрешния ден.
Сега живея и се радвам,
само на това, че ти си с мен
.

© Надя Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??