НИКОЙ
Аз никой съм.
А ти...?
Значи сме двама.
Тогава ражда се клеветата,
и алчността ще ни раздели!
Всеки сам ще си остане,
наричайки себе си
човек.
Гордо сам ще крачи,
в тоз живот превърнал
се от нас самите
в помийна яма.
© Георги Георгиев Все права защищены