16.04.2018 г., 14:27 ч.

Никой 

  Поезия » Гражданска
484 0 0

 

НИКОЙ

 

Аз никой съм.

А ти...?

Значи сме двама.

Тогава ражда се клеветата,

и алчността ще ни раздели!

Всеки сам ще си остане,

наричайки себе си

човек.

Гордо сам ще крачи,

в тоз живот превърнал

се от нас самите

в помийна яма.

© Георги Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??