1 окт. 2011 г., 11:45

Никой никога 

  Поэзия » Любовная
1087 0 4

Никой никога не казва колко го боли.

Никой никога не споменава за броя си сълзи.

Никой никога за отсрещния не пита.

Всеки моли, иска; от друг желае да опита.

Никой никога не влага чувства.
Никой никога близост не допуска.

Никой никога обича другия докрая.

Всеки търси пустата, но сигурната стая.

Никой никога не си признава.

Никой никога уж не съжалява.

Никой никога тъгата си показва.

Всеки гледа пред себе си да се доказва.

 

Никой никога не казва: „Спри се!” .

Никой никога не вика: „ Ти! Върни се! „

Никой никога в любов се той не врича.

Всеки пък, обаче, иска да обича. 

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??