6 дек. 2022 г., 13:24

Николай 

  Поэзия
230 0 0

Чудотворецът със своята десница
от бури и беди да те закриля,
искри да пали в твоите зеници
и щастие за тебе да намира! 

 

Чудо винаги да те застига,
когато безнадеждно ти изглежда!
Любовта на душата да ти стига
и от смелост главата да не свеждаш! 

 

Името ти с добро да се прославя
и пак с добро нека го изричат!
Един Николай не се забравя,
защото него всички го обичат! 

 

© Галина Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??