31 дек. 2010 г., 02:14

Нирвана 

  Поэзия » Другая
429 1 1

Угаснала е в мене радостта

Като изтляла миналогодишна шума.

Сега вървя по сухите листа -

заровили и образи, и думи.

 

Отдръпна се пороят на скръбта

и опустяха пак коравите дерета.

Остава само вечната гора,

затворена в окото на небето.

© Златина Бонева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??