31 dic 2010, 2:14

Нирвана 

  Poesía » Otra
428 1 1

Угаснала е в мене радостта

Като изтляла миналогодишна шума.

Сега вървя по сухите листа -

заровили и образи, и думи.

 

Отдръпна се пороят на скръбта

и опустяха пак коравите дерета.

Остава само вечната гора,

затворена в окото на небето.

© Златина Бонева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??