31.12.2010 г., 2:14 ч.

Нирвана 

  Поезия » Друга
437 1 1

Угаснала е в мене радостта

Като изтляла миналогодишна шума.

Сега вървя по сухите листа -

заровили и образи, и думи.

 

Отдръпна се пороят на скръбта

и опустяха пак коравите дерета.

Остава само вечната гора,

затворена в окото на небето.

© Златина Бонева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??