Дойдох, видях, живях
и нищо не разбрах.
Надежди, страст и грях...
И бях аз и не бях!
Видях, живях, живях
а нищо не разбрах.
Живот, надежди, прах...
И бях аз и не бях!
__________________________
с. Козарско
31.05.2019г.
© Хари Спасов Все права защищены