Низ мисли.
Утрото е по-мъдро от вечерта,
зависи от вечерта.
Мъртвите са по-живи от лъжа,
но лъжите живеят по-дълго.
Мислите са по-светли,
когато са честни,
дори и илюзии,
дори и на влюбени.
6август2009
софия
© Братан Все права защищены