Aug 6, 2009, 1:46 AM

Низ мисли 

  Poetry » Other
483 0 3

 

 

 

Низ мисли.

 

Утрото е по-мъдро от вечерта,

зависи от вечерта.

 

Мъртвите са по-живи от лъжа,

но лъжите живеят по-дълго.

 

Мислите са по-светли,

когато са честни,

дори и илюзии,

дори и на влюбени.

 

6август2009

софия

 

 

 

 

 

 

 

 

© Братан All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??