10 июл. 2024 г., 00:15

Но любовта ми страшно упоритата 

  Поэзия » Любовная
105 0 0

Отдавна ме отлъчиха от рая си,
и "не се вписва" етикет си имам.
Но в нощите не мигвам и мечтая си,
да бъда просто твоята любима.

 

Та като казах "просто" се захласнаха,
от смях до сто и десет херувима,
съдбата ми тъй "простата и ясната"
сама се чуди още, че ме има.

 

Но любовта ми страшно упоритата,
среднощно срича нежните си думи...
Залага си рогата и копитата,
че цяла вечност има помежду ни.

 

© Надежда Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??