10 нояб. 2021 г., 20:02

Ноември 

  Поэзия » Другая
348 0 2

Ноември, ноември,

мой верен събрат.

Събрал си тревоги 

от пустия бряг,

въздишки на пясък

и плач на море.

Сълзите на гларус,

тъга на моряк

и сивите мисли

на възрастен рак.

В дар ми ги даваш

с хладна ръка,

дълго оставаш

в мойта мъгла.

Ноември, ноември,

ти моя съдба!

Ела. Поплачи си

на мойта ръка.

 

06.11.2021г.

© Хари Спасов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??