3 дек. 2006 г., 21:02

ноктюрно 

  Поэзия
468 0 2
Отново във нощта сме само Ти и аз. Всичко друго е безсмислено. Ето в миг целувка страстна скрила е тъмата. С ласки и милувки е забулена душата. Не, не идвай ден! Нека вечно да е нощ, в този чувствен, наш разкош!

© Георги Филипов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??