Dec 3, 2006, 9:02 PM

ноктюрно 

  Poetry
469 0 2
Отново във нощта сме само Ти и аз. Всичко друго е безсмислено. Ето в миг целувка страстна скрила е тъмата. С ласки и милувки е забулена душата. Не, не идвай ден! Нека вечно да е нощ, в този чувствен, наш разкош!

© Георги Филипов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??