14 янв. 2015 г., 19:49

Нощ 

  Поэзия » Любовная
502 0 2

Леко стъпките усещам

на тихата дълбока нощ,

тя със залеза рисува

тъмна и красива мощ.

 

И поглеждам аз душата

нежно се усмихва тя, 

и прегръщам самотата

чужда ми се струва тя.

 

И душата ми излита

към просторни небеса,

не затварям пак вратата

и очаквам те в съня...

© Рейхан Ферад Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??