В този нощен хлад с поглед
закован в сянка на луната
Притихнал скрит в тъмнината
слушам така далечна песента на тишината
Не мърдам в страха си
да не отлети мечтата обзела ми душата
Любов от която греят ни сърцата
© Георги Димитров Все права защищены
Кратко, н съдържателно!
Поздравления, Гео!