Jun 7, 2011, 1:37 PM

Нощ 

  Poetry
438 0 1

В този  нощен  хлад с поглед

закован в сянка  на луната

Притихнал скрит в тъмнината

слушам така  далечна  песента  на  тишината

Не  мърдам  в  страха  си

да  не  отлети  мечтата  обзела  ми  душата

Любов  от  която   греят  ни   сърцата

© Георги Димитров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • само влюбените чуват "песента на тишината".
    Кратко, н съдържателно!
    Поздравления, Гео!
Random works
: ??:??