20 июн. 2006 г., 08:03

Нощ красива 

  Поэзия
2529 0 6
Нощ красива над града
нощ красива в сърцето
нощ красива над съня
щом до мен си под небето

нощ красива без проблем
нощ красива и потайна
нощ красива щом си с мен
нощ красива и безкрайна

нощ красива , без сълзи
нощ красива покрита с лен
нощ красива, а дали
ще ме боли,когато стане ден

© Христо Колев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??