Нощ. Маса.
Ваза с цветя.
Тиха музика.
Книга. И спомени,
като белите листа
на купчина сложени.
Много. За нея.
И пролетта.
Горда осанка.
Умни очи.
Черни коси
върху прекрасно тяло.
И питаш се само ти:
- Всичко това божеството
за кого е създало?
© Вили Тодоров Все права защищены
Поздрав!