10.04.2006 г., 23:36 ч.

НОЩ. ВАЗА С ЦВЕТЯ... 

  Поезия
563 0 1

 

 

Нощ. Маса.

Ваза с цветя.

Тиха музика.

Книга. И спомени,

като белите листа

на купчина сложени.

Много. За нея.

И пролетта.

 

Горда осанка.

Умни очи.

Черни коси

върху прекрасно тяло.

 

И питаш се само ти:

- Всичко това божеството

за кого е създало?

 

© Вили Тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??