27 сент. 2009 г., 23:39

Нощен дъжд... 

  Поэзия » Любовная
2030 0 42


                 

                  Глас чувам,
                  твоят... топъл и мил
                  песен с небесни ноти
                  през сълзи звучи

                  магия,
                  докоснала ме нежно
                  и болка тиха по теб,
                  непрежалена
                 

                  танцува
                  душата ми с твоята,
                  в бяло блестят звездите
                  наоколо

                  целувка
                  за сбогом, преболяла
                  в тъга... и защо ли
                  пак така заваля...

 

 

 http://www.youtube.com/watch?v=ye6JssTdnvw&feature=related

 

    МУЗИКА>>> Dance me to the end of love, LEONARD COHEN

 

 

© Магдалена Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??