1 апр. 2010 г., 07:22

Нощи с бели череши 

  Поэзия » Другая
644 0 6

с пръстчета
лятото точи съня ми
като сиропа на сладко
на изтъняващи струйки
и размазва едрите бели череши
в небето
 гъсти мехурчета лято клокочат
а индришето полепва
по жегата

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??