26 июл. 2006 г., 12:30

Нощни пеперуди 

  Поэзия
652 0 1
В пожар от безброй слънчеви лъчи се стапя Луната
От очите й се отронва кристална роса
Още една нощ танцува сама в двореца на Тъгата
Обвивайки света с гарвановата коса
А ние с теб, двама влюбени, нехайни за нея лежахме
Нощни пеперуди изгарящи в своята страст
С любовен копнеж пръсти, души и телата си сляхме
Давайки на сладко-дивата си лудост власт
В очите ти намирах изгубено нявга парченце от Рая
и с трепетно блаженство в него горях
Изпепелен, възроден, смирен аз плувах към Края
на хилядите нощи, когато от самота не спях

© Тони Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??