20 нояб. 2021 г., 14:49

Нощно-черни очи 

  Поэзия
483 0 1

Какви черни очи!
От небето над София
гребнал сякаш
във януарската нощ!
Откъде светлина -
в тези нощни очи?
Откъде - тази мощ
да разтапяш мъглите
в душата ми
с нощно-черни очи?

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??