Nov 20, 2021, 2:49 PM

Нощно-черни очи 

  Poetry
485 0 1

Какви черни очи!
От небето над София
гребнал сякаш
във януарската нощ!
Откъде светлина -
в тези нощни очи?
Откъде - тази мощ
да разтапяш мъглите
в душата ми
с нощно-черни очи?

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??