4 апр. 2011 г., 12:41

Нощта 

  Поэзия
502 0 1

Нощта една е само от безкрая,

а безкрайно много значи тя.

Звезда огрява пътя към омая,

запалва пламъка в една душа.

 

Нощта тъй нежна е, като зората,

пробужда чувствата едва.

Вятърът полъхва и навява

спомен за една мечта.

 

Нощта незнайна е, потайна,

сякаш върши чудеса.

Мелодия на флейта и пиано

събужда любовта във две сърца.

 

Нощта неземна е и обещава

да проблесне в мрака светлина.

Но нужно е да се запиташ

дали е сън или реалността.

 

 

© Велислава Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??