Нощта една е само от безкрая,
а безкрайно много значи тя.
Звезда огрява пътя към омая,
запалва пламъка в една душа.
Нощта тъй нежна е, като зората,
пробужда чувствата едва.
Вятърът полъхва и навява
спомен за една мечта.
Нощта незнайна е, потайна,
сякаш върши чудеса.
Мелодия на флейта и пиано
събужда любовта във две сърца.
Нощта неземна е и обещава
да проблесне в мрака светлина.
Но нужно е да се запиташ
дали е сън или реалността.
© Велислава Todos los derechos reservados