Apr 4, 2011, 12:41 PM

Нощта 

  Poetry
501 0 1

Нощта една е само от безкрая,

а безкрайно много значи тя.

Звезда огрява пътя към омая,

запалва пламъка в една душа.

 

Нощта тъй нежна е, като зората,

пробужда чувствата едва.

Вятърът полъхва и навява

спомен за една мечта.

 

Нощта незнайна е, потайна,

сякаш върши чудеса.

Мелодия на флейта и пиано

събужда любовта във две сърца.

 

Нощта неземна е и обещава

да проблесне в мрака светлина.

Но нужно е да се запиташ

дали е сън или реалността.

 

 

© Велислава All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??