2 мар. 2013 г., 22:40

Нощта зад ъгъла 

  Поэзия » Любовная
545 0 5

Върви. Не ще ме видиш вече.
Щастието очаква те навярно
там, де някога се врекохте.
А аз ще се сбогувам отдалече.

Върви. Навярно утре другиму
дъха ще секваш с нежни взори.
Бъди, бъди щастлива до безумие!
И нека не познаеш в туй умора!

Друг от утре ще си зашепти:
"Боже, колко е красива!"
И как прехласнато ще те следи!
И как ще те докосва срамежливо!

Върви! Дано простиш ми само
непривичното безмълвие -
от днес съм сянката, безшумно
сляла се с нощта зад ъгъла.

© Александър Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??