13 сент. 2017 г., 21:22

Носталгия 

  Поэзия
320 0 2

Носталгия

 

Е, свършва и това поредно лято.

За път се готвят прелетните птички.

По домовете си, отидоха децата

и къщата остана сам-самичка.

 

Изчезнаха и малките светулки.

И стана много тъмно във нощта ми.

И както светят те на пресекулки,

така и лятото ще идва във съня ми.

 

Ще го сънувам топло и горещо.

Със багри оцветило всяка цвете.

И как, обрулено от вятъра насрещен,

отлита то, на птиците с крилете.

© Мари Елен- Даниела Стамова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??