Нов живот
Всичко около мен, погледнато през твоите очи,
е пъстро, слънчево и красиво. Казваш, че и аз съм толкова красива.
Но какво виждам аз, когато погледна навън?
Как изглежда светът през моите очи?
За мен всичко е толкова крехко, еднообразно, безцветно...
Ти ми показваш неща, които аз никога няма да имам шанс да изпитам.
А какво виждам, когато погледна образa си в огледалото?
Нищо. Не виждам нищо.
И аз преди бях като теб.
И аз преди виждах светa и животa като теб.
Но тогава загубих всичко, което имах,
всичко, което има един човек...
© Алис Все права защищены