Когато пламва любовта,
толкова свирепо всеотдаен си във своите чувства.
Ходейки - летиш и стигаш полета на птиците в небето…
Идва есента, а с нея - студеният полъх на вятъра
и ходейки, ти пак летиш, но птиците ги няма.
Отлетели са на Юг и пеперудите са вече на пашкули…
И с величие идва баба Зима, за да ни напомни,
че е време за промяна, за нови трепети, вълнения,
за очаквания и надежди и за Нова Вяра!
© Даниела Цветанова Все права защищены