Мрак обвил душата ти,
като черен облак задушава те.
Бягаш със затаен дъх, но...
Спасение за тебе няма.
Огън, сяра, пара, жега,
тук е Адът, новият ти дом.
Без значение е дали си добър или лош,
накрая пак ще дойдеш тук.
Затваряш очи, мислиш, че сънуваш.
Мечтаеш като ги отвориш
да се върнеш в сладкия си дом,
милата съпруга и добри деца.
Но това е мечта - няма да се сбъдне.
Съдът си каза думата - обречен си
и до края на времето ще бъдеш тук,
след демоните зли и осъдени души.
© Диляна Неделчева Все права защищены