5 нояб. 2023 г., 07:07

Ново измерение 

  Поэзия
159 1 3

 

Не беше мой,

Ала те исках...

Не беше мой

Ала морето... ми шептеше,

че ще бъдеш...

Не беше мой,

а с поглед ме изгаряше...

В очите ти потъвах

В друг свят,

на друго място се пренасях.

Където бяхме само Аз и Ти...

Луната и звездите,

Слънцето и пясъка

И нищо друго

нямаше значение...

Ний бяхме

в друго измерение,

Където всичките желания

се превръщат във реалност.

Където няма невъзможности.

Където

Аз, бях твоя,

а Ти,

завинаги,

оставаш с мен...

 

Valentina Mitova

03/11/2023

© Valentina Mitova Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??