Щом дъжд от
метеори заваля,
се чу грохот
и земята потрепера.
Почвената покривка
се превърна в пепелна.
Изпищявайки, се изказа,
че краят е на прага.
Всеки край е ново начало,
но в този край не участва нищо старо.
Миналото начало е било само - старо,
а то е вече изгоряло.
И бъдещето ще е чисто ново начало!
© Сияние Все права защищены