Sep 22, 2010, 3:59 PM

Ново начало 

  Poetry » Other
1167 0 0

  Щом дъжд от
  метеори заваля,
  се чу грохот
  и земята потрепера.

  Почвената покривка
  се превърна в пепелна.
  Изпищявайки, се изказа,
  че краят е на прага.

  Всеки край е ново начало,
  но в този край не участва нищо старо.
  Миналото начало е било само - старо,

  а то е вече изгоряло.
  И бъдещето ще е чисто ново начало!

© Сияние All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??