20 сент. 2020 г., 11:38

Ново начало 

  Поэзия » Любовная
353 2 0

Маските да паднат тази нощ,
нека споделим си болката в душата.
Будни да стоим до посред нощ,
да царува помежду ни после тишината.

 

Без тягостното напрежение,
да бъдем близки, лични.
Нека наречем я нощ на откровение,
но без погледи, критични.

 

Да превържем онова, що е до пепел горяло
от грешна любов, от коварно предателство.
Нека се върнем от самото начало
на едно старо, вълшебно приятелство.

© К. Г Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??