31 дек. 2019 г., 17:22

Новогодишно желание 

  Поэзия » Юмористическая, Философская, Другая
633 0 5

На 2020та летвата е толкоз ниска

Че не знам какво да си поискам.

2019та за мене беше зла година 

И доста бързо покрай мене мина.

 

Доста случки, купища неволи...

Да разкажа? Но който ме помоли ;) 

Тъй де, знае който лично ме познава

Как кризите в живота разрешавам.

 

Думата ми е за предишната година.

Как се радвам, че пущината мина! 

Към 2020 имам искания пет: 

Здраве, щастие, късмет

Любов и вкъщи берекет

 

Какво да искам още май не знам.

Това ще се решава явно по-натам.

Че още много цели чакат своя ред

Пътят е ясен - нагоре и напред! 

 

© Бистра Стоименова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??