На 2020та летвата е толкоз ниска
Че не знам какво да си поискам.
2019та за мене беше зла година
И доста бързо покрай мене мина.
Доста случки, купища неволи...
Да разкажа? Но който ме помоли ;)
Тъй де, знае който лично ме познава
Как кризите в живота разрешавам.
Думата ми е за предишната година.
Как се радвам, че пущината мина!
Към 2020 имам искания пет:
Здраве, щастие, късмет
Любов и вкъщи берекет
Какво да искам още май не знам.
Това ще се решава явно по-натам.
Че още много цели чакат своя ред
Пътят е ясен - нагоре и напред!
© Бистра Стоименова All rights reserved.