някой ден
ако намериш сила в себе си
да ми простиш да ми простиш
но истински а не на думи
и със сърцето ще почувстваш
как в миг отровата изчева
как раната престава да боли
тогава ти ще се усмихнеш
тогава ти ще продължиш
и аз ще дишам Тони
© Ник Все права защищены