Sep 8, 2017, 9:46 AM

Някой ден 

  Poetry » Other
604 2 4

някой ден
ако намериш сила в себе си
да ми простиш да ми простиш
но истински а не на думи
и със сърцето ще почувстваш
как в миг отровата изчева
как раната престава да боли
тогава ти ще се усмихнеш

тогава ти ще продължиш 

 

и аз ще дишам Тони

© Ник All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??