17 февр. 2017 г., 18:55

Някъде в дълбокото... 

  Поэзия » Свободный стих
483 1 5

За мен ли си?
Далече си
или близо.
Пак понякога.
Не знам
и губя се
в себе си
и в тебе.
Търся се,
търся те
и нищо
не намирам.
Губя се.
Откривам се
и пак съм.
Никъде.
И навсякъде.
До теб.
До мен.
До себе си.
До никого.

© Елица Пеева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??