4 мар. 2017 г., 00:00  

Някъде в мен 

  Поэзия
582 5 24

От бурите събирам ветрове,

затварям ги в прозрачни стъкленици,

по тях рисувам нежни цветове -

рисувам още, полетът на птица!

 

Във мислите си тайно изградих

едно прозорче с бляскави зеници,

така, от пролетта си съхраних

и с розови цветчета го обсипах!

 

На утрото все търся тишината,

примесвам я със вчерашни сълзи

а после, ги разпръсквам по земята -

поемам пак след своите мечти!

 

 

© Руми Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??