НЯМА КАК
Да се разделим като приятели.
Подигравка.
Молба ли е това?
Можем ли да сме добри познати
след това.
За мен не съществуваш,
не отричаш това, че ме има.
Жестокост ненужна
на душа уязвима.
Дори и да не признаем,
че любов вече няма,
нека си обещаем
подкрепа и рамо.
От лоши чувства нямаме нужда
след обич голяма.
Няма как чужди
да сме си, няма.
© Албена Стефанова Все права защищены