27.07.2010 г., 22:03 ч.

Няма как 

  Поезия » Любовна
577 0 2

НЯМА КАК

 

Да се разделим като приятели.

Подигравка.

Молба ли е това?

Можем ли да сме добри познати

след това.

 

За мен не съществуваш,

не отричаш това, че ме има.

Жестокост ненужна

на душа уязвима.

 

Дори и да не признаем,

че любов вече няма,

нека си обещаем

подкрепа и рамо.

 

От лоши чувства нямаме нужда

след обич голяма.

Няма как чужди

да сме си,  няма.

 

© Албена Стефанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??