16 мар. 2010 г., 20:40

Няма какво да загубя 

  Поэзия » Любовная
764 0 2

 Защо нахлу в живота ми пак?

Опитах се всичко назад да оставя.

Опитах се дори себе си да забравя!

Раздуха старите въглени.

Пожара отново запали.

Ще върнем ли чувствата?

Не знам!

Едва ли?

Ще остане само сексуалната оргия.

А може би е просто магия!

Навярно само сънувам?

И сутринта ще се събудя.

Ще се огледам.

Ще видя -

Е!

Няма какво да загубя!

 

 

© Ганка Гончарова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??