Mar 16, 2010, 8:40 PM

Няма какво да загубя 

  Poetry » Love
763 0 2

 Защо нахлу в живота ми пак?

Опитах се всичко назад да оставя.

Опитах се дори себе си да забравя!

Раздуха старите въглени.

Пожара отново запали.

Ще върнем ли чувствата?

Не знам!

Едва ли?

Ще остане само сексуалната оргия.

А може би е просто магия!

Навярно само сънувам?

И сутринта ще се събудя.

Ще се огледам.

Ще видя -

Е!

Няма какво да загубя!

 

 

© Ганка Гончарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??